zondag 2 juli 2017

Vrijdag 30 juni

Keflavik(Ytri-Njardvik) - Airport - Haaltert
8 km gefietst in IJsland - 54 km gefietst in België

Ik schrijf vrijdag 30 juni, maar eigenlijk loopt donderdag gewoon door, gaan niet slapen, leggen ons te rusten in de zetels van het Guesthouse en wachten af tot het 2 uur wordt. Fietsen laden bij schemerduister in een IJslandse miezerige regen, in een half uurtje zijn wij bij de luchthaven.
Het inpakken van de fietsen gaat vlot, het inchecken gaat nog vlotter, de vlucht verloopt goed en voor we het beseffen staan we op Belgische bodem.

Volgende ingrediënten:
Een half uur wachten vooraleer het vliegtuig te verlaten, ruim 2 uur wachten op de fietsen en oversized bagage, fietsen klaar maken, fietstassen herschikken, slechtwerkend fietspompje(nieuw), zelf terug vanuit de luchthaven naar huis willen fietsen, lekke band, fietsknooppunten bordjes weg door wegeniswerken, de innerlijke mens versterken in een pizzarestaurant, minder hulpvaardige mensen, heel lieve hulpvaardige mensen zoals Els, die met goed gereedschap onze banden op de juiste spanning zet en die vol interesse naar onze fietstoeren luistert(wedden dat ze volgend jaar naar de Nordkapp fietst) en nog meer mensen met interesse.
Het is bijna halftien 's avonds wanneer we onze vermoeide fietsen in de garage rijden. Wat een dag van 40 uur.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten